BLIV FRI FOR TØRRE SLIMHINDER PÅ KUN 90 DAGE MED AKTIVGEL

De fleste kvinder kan nikke genkendende til, hvor smertefuldt det kan være at have tørre og skrøbelige slimhinder, hvor enhver bevægelse føles som at have sandpapir i trusserne. Tørre slimhinder og vaginal atrofi er tilstande, der kan ramme kvinder i alle aldre, ikke mindst efter overgangsalderen, men også på andre tidspunkter i livet, f.eks. på grund af hormonelle forandringer, medicinsk behandling eller visse helbredstilstande. At leve med tørre slimhinder og vaginal atrofi kan være meget belastende, men der er håb ❤️.

VagiVital AktivGel - en banebrydende gel, der er klinisk testet på svenske universitetshospitaler og kan fugte selv de tørreste slimhinder efter blot 90 dages brug.

UNDERSØGELSE VISER, AT AKTIVGEL HJÆLPER

I undersøgelsen på det svenske universitetshospital blev kvinder med tørre slimhinder behandlet dagligt med AktivGel i 12 uger. I begyndelsen af undersøgelsen blev deltagerne også bedt om at vurdere sværhedsgraden af deres symptomer på en firepunktsskala (1-4). Symptomerne var irritation og kløe i underlivet, vaginal tørhed, smerter ved vandladning og smerter ved samleje. Efter 12 ugers brug af VagiVital AktivGel oplevede hele 79% af kvinderne en signifikant forbedring af de mest generende symptomer.

Hvis du køber en 3-pak AktivGel, får du 10% rabat her!

RESULTATERNE AF UNDERSØGELSEN

Resultaterne af undersøgelsen er både opmuntrende og lovende! De dokumenterede forbedringer var:

🌸 Markant reduktion i symptomer relateret til tørre slimhinder; såsom kløe, irritation og smerter ved både intimitet og vandladning. Disse resultater har også stor indflydelse på kvinders livskvalitet ❤️

🌸 Forbedret håndtering af urininkontinens; en tilstand, som mange kvinder oplever, men som man ikke altid taler om. Ved at reducere disse symptomer får kvinder en større følelse af kontrol og frihed i deres hverdag.

🌸 Forbedring af pH-værdien og en stigning i antallet af celler i slimhindens overfladelag; sådanne positive ændringer er afgørende for en sund vaginalflora og spiller en vigtig rolle for at fremme og opretholde intim sundhed.

Det mest bemærkelsesværdige ved disse resultater er, at effekten af VagiVital AktivGel på de mest generende symptomer er sammenlignelig med effekten af østrogenpræparater. Hvad er den store forskel? VagiVital AktivGel er helt fri for hormoner.  Denne forskel er vigtig, da det betyder, at kvinder nu har adgang til en effektiv behandling uden de potentielle risici og bivirkninger, der er forbundet med hormonelle alternativer.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED AKTIVGEL

For at få den bedste effekt af AktivGel skal du bruge gelen hver dag med 1 ml pr. dag i 90 dage (3 tuber) og derefter skifte til at bruge den efter behov, normalt hver anden eller tredje dag. Gelen er helt sikker, kan ikke overdoseres og kan kombineres med hormonbehandling.

SEKS OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR OM ACTIVE GEL

1. Spørgsmål: Hjælper AktivGel mod urinvejsinfektioner?

Svar: Vi har ingen kliniske studier, der beviser, at gelen virker mod urinvejsinfektioner, men mange af vores kunder rapporterer, at de har haft færre urinvejsinfektioner, da gelen kurerer og lindrer tørre slimhinder, der ofte kan være årsag til urinvejsinfektioner.

2. Spørgsmål: Kan jeg få udflåd efter brug af AktivGel?

Svar: Efter at have brugt VagiVital AktivGel i længere tid, kan skeden i nogen grad vende tilbage til et normalt miljø, dvs. normalt udflåd kan forekomme igen.

3. Spørgsmål: Kan jeg bruge min finger til at påføre gelen i stedet for applikatoren?

Svar: Ja, du kan bruge din finger i stedet, men det er selvfølgelig vigtigt, at du er forsigtig og bruger en ren finger.

4. Spørgsmål: Hvad sker der, hvis jeg holder op med at bruge AktivGel?

Svar: Vores studier viser, at effekten forsvinder over tid. Efter 14 dage uden behandling er effekten halveret. Vores anbefaling er at gå over til at bruge gelen hver anden dag efter 3 måneders brug. Test dig selv, indtil du er tilfreds! VagiVital AktivGel indeholder ingen hormoner og er helt ufarlig som langtidsbehandling.

5. Spørgsmål: Hvornår skal jeg bruge AktivGel - morgen eller aften?

Svar: Det betyder ikke noget, hvornår på dagen du tager gelen, i vores kliniske studier er den blevet taget om aftenen, men det er ikke et krav. Gelen har også en høj viskositet, hvilket betyder, at den bliver, hvor den er placeret, dvs. den klistrer ikke, og derfor er det ikke nødvendigt at bruge trusseindlæg, når du bruger den.

6. Spørgsmål: Virker AktivGel også til yngre kvinder?

Svar: Gelen virker på alle kvinder! Intime gener og tørre slimhinder kan opstå på forskellige tidspunkter i livet, f.eks. efter amning, kræftbehandling, sygdom eller overgangsalder.

Læs mere om almindelige årsager til tørre slimhinder og atrofi her!

Tag vare på dig selv & Stay Pussytive ❤️

/Fanny Falkman Grinndal
Business Manager Nordics
Peptonic Medical AB
fanny.falkman-grinndal@peptonicmedical.se