Tre hurtige spørgsmål med Fanny

Velkommen til vores nye serie, hvor vi med tre hurtige spørgsmål sætter fokus på teammedlemmerne bag VagiVital-mærket!

Vi starter med Fanny Falkman Grinndal, vores passionerede nordiske leder. Med en lang karriere inden for kvinders sundhed deler hun sin passion for innovation og kvinders sundhed, hvilket virkelig skinner igennem i hendes arbejde og engagement for VagiVital.

Følg med i serien for at lære Fanny og resten af vores fantastiske team at kende, hvor hvert medlem bidrager til vores fælles mission ❤️

Hvad driver dig i dit arbejde?
"Oh, der er så mange ting! Det er svært at være passioneret alene, men jeg har privilegiet af at arbejde sammen med smarte, erfarne og dejlige kolleger i en flad organisation, hvor vi alle deler passionen for kvinders sundhed og innovation. Vi er stadig et voksende firma, og at være med på den rejse og bidrage til vores udvikling er utroligt spændende. Siden jeg begyndte at skrive vores VagiVital-blog, hvor jeg deler personlige historier fra mit liv sammen med fakta og forskning relateret til kvinders sundhed, har jeg også fået en personlig tilknytning til vores kunder, hvilket betyder meget for mig. At lytte til kvinders behov og udfordringer er også afgørende for at navigere vores vej fremad. Et VagiVital-fællesskab fyldt med inspirerende kvinder, der støtter hinanden, er noget, jeg brænder særligt meget for."

Hvordan begyndte din rejse inden for kvinders sundhed?
"Jeg var kun nogle få år gammel, da min far kilde mig, og jeg udbrød dramatisk, 'Pas på mine æg!' I dag er jeg 50 år og har født fire børn, så nogle af de æg blev faktisk brugt," siger hun og ler. "Nej, men helt ærligt, kvinders sundhed, med alt hvad det indebærer, har altid fascineret mig. Jeg har arbejdet i mange forskellige brancher, men har altid søgt mod områder, der arbejder for kvinder. I mange år arbejdede jeg både som doula og som kursusleder for fødselsforberedende kurser for 'Annas Profylakse', hvor jeg fik muligheden for at uddanne 6000 forældre, og siden da har jeg fortsat inden for femtech-virksomheder. Mit navn 'Fanny' betyder endda 'skede'," tilføjer hun med et smil.

Hvad betyder "Stay Pussytive" for dig?
"Stay Pussytive er meget mere end et smart ordspil; det er en holdning og en bevægelse, der stræber efter at styrke kvinders position i samfundet gennem sundhed og åbenhed. For mig personligt betyder det at altid opretholde en positiv og styrkende dialog om kvinders sundhed. Det handler om at bryde ned stigma, opbygge fællesskab og fremme en atmosfære, hvor kvinder kan tale åbent om deres kroppe og intim sundhed uden frygt eller skam. At være 'Pussytive' betyder at tage kontrol over vores sundhed og trivsel og arbejde sammen om at skabe en verden, hvor alle kvinder kan gøre det samme."

Pas på dig selv og Stay Pussytive ❤️

/VagiVital-teamet