Sommerguide til at undgå underlivsproblemer

Sommer - en skøn sæson for sol, badning og afslapning. Is, sand mellem tæerne og endeløse dage på stranden eller i vandet. Men hvis vi skal være ærlige, er der nogle udfordringer, som kan få selv den mest velplanlagte sommer til at føles lidt... ...ubehagelig. Ja, vi taler om de uvelkomne problemer, der kan opstå, når du går rundt i fugtigt badetøj og plasker rundt i pools og hav. Men bare rolig, hos VagiVital har vi tips og produkter, der kan hjælpe dig med at nyde sommeren fuldt ud uden bekymringer ❤️

Her er nogle af de mest almindelige underlivsproblemer om sommeren med deres årsager og symptomer, og hvordan man kan forebygge dem:

SVAMPEINFEKTIONER
🌸 Årsag: Svampeinfektioner opstår, når dine kønsdele bliver varme og fugtige, hvilket næsten er uundgåeligt, når du lever dit bedste sommerliv i vådt badetøj.
🌸 Symptomer: Kløe, svie og hvidligt, uklart udflåd.
🌸 Forebyggelse: Skift til tørt tøj efter badning. Vælg luftigt, åndbart tøj - din bedste ven er nu bomuld! Vi har i øjeblikket ingen undersøgelser, der beviser, at vores bestseller VagiVital AktivGel  kan behandle svampeinfektioner, men mange af vores kunder fortæller os, at brugen af AktivGel i et stykke tid har hjulpet dem med at forebygge tilbagevendende svampeinfektioner, hvilket er en ekstra bonus❤️

BAKTERIEL VAGINOSE
🌸 Årsag: Forholdet mellem gode og dårlige bakterier i skeden kan blive forstyrret, især efter badning i klor- eller saltvand.
🌸 Symptomer: Tyndt, gråligt udflåd med en tydelig fiskelugt (ikke den friske havbrise, vi alle ønsker).
🌸 Forebyggelse: Skyl af med rent vand efter badning, undgå intimhygiejneprodukter, der indeholder sæbe (selv mild sæbe) eller parfume.
🌸 Behandling af bakteriel vaginose: Brug Vernvia vaginalmousse fra VagiVital NO LINK FOUND, som behandler bakteriel vaginose inden for 7 dage og lindrer ildelugtende udflåd inden for 12 timer 🙌

Få mere at vide om bakteriel vaginose - hvordan du kan teste & forebygge her! 

URINVEJSINFEKTION (UTI)
🌸 Årsag: Bakterier, der finder vej til urinrøret, ofte forværret af lange dage i badetøj og måske lidt for meget strandtid uden toiletpause.
🌸 Symptomer: Sved ved vandladning, hyppig vandladning og smerter i underlivet.
🌸 Forebyggelse: Drik rigeligt med vand, sørg for at lade vandet efter badning og sex. Brug VagiVital Urinary Tract Infection Self-Test https://vagivital.dk/products/vagivital-urinary-tract-infection-self-test for at få en hurtig diagnose med 99% nøjagtighed.
Tørre og følsomme slimhinder kan også påvirke vævet i urinvejene, herunder urinrøret og blæren, og gøre dem mere modtagelige for infektioner. Når vævet i urinvejene bliver tyndere og mindre elastisk, kan urinrøret blive irriteret og betændt, hvilket kan føre til urinvejsinfektioner. Vi har ingen undersøgelser med VagiVital AktivGel, der er direkte forbundet med urinvejsinfektioner, men da gelen styrker og fugter slimhinderne, kan det være grunden til, at så mange af vores kunder rapporterer, at gelen også har hjulpet dem med at forebygge urinvejsinfektioner.

Tørre og følsomme slimhinder kan også påvirke vævet i urinvejene, herunder urinrøret og blæren, og gøre dem mere modtagelige for infektioner. Når vævet i urinvejene bliver tyndere og mindre elastisk, kan urinrøret blive irriteret og betændt, hvilket kan føre til urinvejsinfektioner. Vi har ingen undersøgelser med VagiVital AktivGel, der er direkte forbundet med urinvejsinfektioner, men da gelen styrker og fugter slimhinderne, kan det være grunden til, at så mange af vores kunder rapporterer, at gelen også har hjulpet dem med at forebygge urinvejsinfektioner.

Læs mere om symptomer, årsager og hvordan du forebygger urinvejsinfektioner her!  

TØRRE SLIMHINDER
🌸 Årsag: Tørre slimhinder kan forekomme selv hos yngre kvinder og forværres ofte af klorvand og overdreven soleksponering, der udtørrer huden og slimhinderne.
🌸 Symptomer: Tørhed, irritation, kløe, svie, smertefulde revner og ubehag (ikke ligefrem det, man ønsker, når man nyder sommeren).
🌸 Forebyggelse: Sørg for at skylle dig med rent vand efter svømning i poolen eller havet for at fjerne klor eller salt, der kan irritere og udtørre slimhinderne. Vask ALDRIG dine kønsdele med produkter, der indeholder sæbe eller parfume (ja, vi har talt om det før, men det er vigtigt❤️), da det irriterer og udtørrer slimhinderne. Hvis du endnu ikke har prøvet vores egen intenst fugtgivende intimvask VagiVital V Cleanser, så lad være - du får aldrig lyst til at bruge andre typer intimplejeprodukter 😊 V Cleanser intimvask er baseret på vores bestseller AktivGel med de samme unikke fugtgivende egenskaber og er desuden 100% sæbe- og parfumefri - til daglig intimpleje 🙌.
🌸 Behandl tørre slimhinder: Heldigvis findes der en hormonfri løsning til tørre slimhinder! VagiVital AktivGel er en ikke-klæbrig vaginalgel, som er blevet undersøgt på svenske universitetshospitaler. Resultaterne viser, at VagiVital AktivGel reducerer symptomer på vaginal tørhed, herunder kløe, irritation og smerter ved samleje og vandladning, og forbedrer håndteringen af urininkontinens.

Køb vores fugtgivende intimplejesæt med AktivGel og V Cleanser intimvask og få 10% rabat her!

IRRITATION OG EKSEM
🌸 Årsag: Kemikalier i swimmingpools eller salt i havvand kan irritere hud og slimhinder.
🌸 Symptomer: Rødme, kløe og tørhed.
🌸 Forebyggelse: Skyl salt og klor af med rent vand umiddelbart efter badet. Sørg for at vælge 100% sæbefri og parfumefri produkter til intimvask. Desuden kan kemikalier i parfume, rengøringsmidler og skyllemiddel irritere huden. Ved at bruge bomuldsundertøj lader du huden ånde og reducerer risikoen for akkumulering af fugt og varme, som kan forværre eksem. Efter svømning - skift til tørt undertøj for at undgå at efterlade fugt på huden, som kan forværre eksemet.

6 TIPS TIL AT UNDGÅ UNDERLIVSPROBLEMER DENNE SOMMER

  1. Skift øjeblikkeligt: At sidde i vådt badetøj er en nem måde at få problemer på. Skift til tørt tøj så hurtigt som muligt efter badet.
  2. Skyl af: Efter en dukkert i poolen eller havet skal du skylle dig med rent vand for at fjerne klor og salt.
  3. Vælg det rigtige badetøj: Brug badetøj i materialer, der ånder og tørrer hurtigt. Undgå syntetiske materialer, der holder på fugten.
  4. Tis efter samleje: Hvis dit sexliv bliver varmere denne sommer, skal du sørge for at tisse efter samleje for at reducere risikoen for infektioner.
  5. Undgå tæt tøj: Brug luftigt og behageligt tøj for at undgå unødvendig irritation og ophobning af fugt i kønsdelene.
  6. Mild intimvask: Brug en mild, fugtgivende intimvask som VagiVital V Cleanser for at holde dine kønsorganer rene uden at udtørre dem. Den fås i 3-pak med 10% rabat - perfekt til at fylde op til sommeren!

Vi hos VagiVital ønsker dig en vidunderlig sommer fyldt med glæde, afslapning og masser af svømning!

Tag vare på dig selv og Stay Pussytive denne sommer ❤️

/VagiVital teamet