Forskning

Vi tilbyder produkter med klinisk dokumenteret effekt offer products with clinically proven efficacy 

VagiVital har gennemgået en kliniske test i et multicenterstudie med 90 patienter, designet i henhold til FDA’s retningslinjer, hvor sikkerhed og positiv virkning blev dokumenteret.

En gruppe kvindelige forskere (professorer og praktiserende gynækologer) fra Karolinska Universitetshospital, Uppsala Universitetshospital og Umeå Universitetshospital i Sverige står bag undersøgelsen. De brænder alle for at fremme kvinders sundhed, og det har været drivkraften bag undersøgelsen og de gode resultater. I alt oplevede 79% af patienterne fuldstændig lindring eller en markant forbedring af deres mest vedvarende symptomer. VagiVital er blevet udråbt som en terapeutisk vaginal gel, idet produktet har vist sig at gøre meget mere end blot at fugte. Følgende resultater er dokumenteret:

  • Fuldstændig lindring eller signifikant forbedring af de mest almindelige symptomer (kløe, irritation, brændende fornemmelse, ubehag under samleje eller vandladning)
  • Reduceret trang til at skulle lade vandet omgående
  • Forbedret vaginal pH og forøgelse af overfladeceller i vaginalvævet

Den positive virkning af VagiVital er på niveau med den, der er rapporteret for de fleste østrogenpræparater, med én vigtig forskel: VagiVital er helt fri for hormoner.


Kundeundersøgelse

I juli 2018 udførte VagiVital en kundeundersøgelse på det svenske marked for at evaluere, hvor godt produktet har virket, siden det blev lanceret. 210 kvinder, som havde brugt VagiVital i mindst én måned, modtog en digital kundeundersøgelse, og besvarede en række spørgsmål om deres oplevelse med produktet. Deltagere blev også bedt om at beskrive deres oplevelse med applikatoren, og hvor let det var at følge instruktionerne.

Undersøgelsen viste, at siden lanceringen har VagiVital vist sig at være sikker og effektiv, og 81% af de adspurgte havde oplevet en signifikant forbedring af deres generende symptomer.

Det var også tydeligt, at jo længere de havde brugt VagiVital jo større forbedring oplevede de. Af dem, som havde brugt VagiVital i 2 måneder eller længere, oplevede 89% signifikant lindring af symptomer. Disse resultater er i tråd med VagiVitals tidligere kliniske studier.

Nedenfor vises antallet af kvinder, som oplevede symptomatisk lindring efter brug af VagiVital i:

  • En måned - 77%
  • Mere end 2 måneder - 89%

85% af kvinderne vil anbefale VagiVital til én de kender.
Download kundeundersøgelse:
Download kundeundersøgelse 2019 Download kundeundersøgelse 2020 Download kundeundersøgelse 2021

 
Forskning for ændring! 

Vi arbejder konstant på at forbedre ligestilling inden for forskningsmidler, fordi forskning i kvinders sundhed bør prioriteres højere. Vi vil gerne bede dig om at støtte forskning inden for kvinders vaginale sundhed ved at underskrive vores petition her.

VagiVital arbejder på at skaffe midler til uafhængig forskning i kvinders sundhed. Vores mission er støttet af lektor Aino Fianu Jonasson, Karolinska Universitetshospital, såvel som professor Inger Sundström Poromaa, Uppsala Universitetshospital i Sverige. 1% af VagiVital salget går til 1,6 Million Club, en organisation dedikeret til at skaffe fondsmidler til forskning i kvinders sundhed. Når du anskaffer dette produkt, støtter du vores mission om at øge fokus på kvinders sundhed og fremme diskussion omkring emnet.