Spørsmål og svar

Hvad er vaginal atrofi?
Det er det medicinske navn på tørre slimhinder. Det kan forårsage ubehag såsom kløe, svie, ubehag under samleje og smerter og trang ved vandladning.


Hvordan opstår vaginal atrofi?
Når kroppen har nedsat østrogenproduktion. Dette rammer kvinder i overgangsalderen, men også yngre kvinder ved amning eller som følge af sygdom.


Hvor almindelige er disse gener?
Almindelige! 40-60% af alle kvinder får disse symptomer under og efter overgangsalderen.


Hvordan adskiller vaginal atrofi sig fra andre underlivsproblemer?
Symptomerne på tørre slimhinder kan forveksles med andre underlivsproblemer som svamp eller bakteriel vaginose. Men ved vaginal atrofi får kvinden ikke gener i form af udflåd.


Er VagiVital helt hormonfri?
Ja, aktivgelen er helt uden hormoner!


Hvordan adskiller VagiVital sig fra andre lignende produkter?
VagiVital er helt hormonfri. Desuden har gelen en smart applikator med en standardiseret dosis til hver anvendelse. Gelen er fri for fedtstoffer, og applikatoren er derfor let at rengøre med varmt vand. Og frem for alt er VagiVital 100% svensk, med en kort ingrediensliste og klinisk dokumenteret virkning.


Hvor længe varer en behandling?
Du bruger en enkelt standarddosis i en applikator hver dag i 12 uger. Derefter ved behov. Nemt og hygiejnisk – som det skal være!


Er man symptomfri efter behandling?
Vores kliniske resultater fra multicenterstudier viste tydelige forbedringer inden for alle symptomområderne. Der var også en hel del kvinder i studiet, som blev helt symptomfri.


Jeg forsøger at blive gravid, kan jeg bruge VagiVital?
VagiVital indeholder ingen spermicider, men da effekten af sædcellers motilitet er ukendt, bør du, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, vente med at bruge gelen, hvis du forsøger at blive gravide.


Kan jeg bruge VagiVital umiddelbart efter fødslen?
Nej, VagiVital bør ikke anvendes umiddelbart efter fødslen.


Kan VagiVital også anvendes af yngre kvinder?
Ja! Gelen fungerer for alle kvinder. Intimgener og tørre slimhinder kan forekomme i forskellige perioder af livet, fx efter amning, sygdom eller i overgangsalderen.


Hvad gør jeg, hvis VagiVital ikke har den ønskede virkning?
Du kan gentage behandlingen efter behov, men kontakt en læge for at få information om, hvad der er det bedste for dig. 


Er VagiVital uden recept?
Ja! Bestil VagiVital her!