Fortrydelsesret:
Vi ønsker naturligvis, at du som kunde skal være tilfreds med de varer, du køber hos os. Hvis du fortryder dit køb, har du ret til at fortryde købet uden at give nogen grund inden for 14 dage efter, at du har modtaget varerne. Kontakt altid vores kundeservice, før du returnerer varen. Husk at angive dit kundenummer og fakturanummer. Som kunde skal du betale omkostninger ved returnering, hvis du fortryder købet. Vi refunderer beløbet inden for 30 dage efter, at du har hævet købet og returneret produktet.


Reklamation:
Som kunde har du ret til at reklamere over fejl i de bestilte varer inden for 14 dage fra modtagelsen af produktet. Vi afholder naturligvis fragtomkostningerne ved disse returneringer. Fejlen skal dokumenteres ved fremlæggelse af kvittering for købet.
 
Varerne returneres til:
Peptonic AB
C/O Hillmers Logistik AB
Ljungvägen 17
641 39 Katrineholm
Sweden


Når vi har modtaget varen, undersøger vi den i overensstemmelse med den beskrivelse, du har givet i forbindelse med reklamationen. Det er vigtigt, at du giver en så detaljeret beskrivelse af fejlen som muligt. Hvis reklamationen accepteres, afholder vi dine forsendelsesomkostninger og eventuelle andre omkostninger, du har haft i forbindelse med reklamationen. Selvom vi accepterer en reklamation, er du altid forpligtet til at begrænse dine omkostninger som følge af reklamationen. Det er derfor kun berettigede omkostninger, der refunderes.

For yderligere hjælp kontakt os på:
email: kundservice@vagivital.se
telefon: 010-34 44 988
web: www.vagivital.se