Om VagiVital

Op til 60% af alle kvinder vil på et tidspunkt i deres liv komme til at lide af symptomer på vaginal atrofi. Det sker ofte i forbindelse med overgangsalderen. Så du er ikke alene! Men hvad betyder atrofi egentlig?


Forenklet sagt drejer det sig om tørre slimhinder. Men hvis vi skal være helt ærlige, består generne af mere end bare svien og kløe. Nogle oplever også problemer ved seksuelt samvær, og en del får smerter ved vandladning. Generne kan også opstå ved aktiviteter som cykling eller ridning.


Men alle disse symptomer kan kureres eller lindres med VagiVital. Den hormonfrie aktive gel udviklet af svenske Peptonic Medical og dokumenteret i samarbejde med forskere i gynækologi, med dokumenteret effekt. For vi tror, at livet skal leves så bekymringsfrit som muligt, og det gælder ikke mindst underlivet.


En kur med VagiVital varer 30 dage og anvendes derefter ved behov. Vaginalgelen føres nemt ind i skeden ved hjælp af en smart applikator, som doserer nøjagtigt og korrekt. Den krystalklare gel er frisk og uden fedt, så derfor er applikatoren nem at rengøre med varmt vand. Lyder det ikke meget enkelt?

Bestil VagiVital lige så nemt og forbered dig på at leve livet – hele livet.

Psst! Er du stadig i tvivl, om VagiVital kan hjælpe dig? I et klinisk dokumenteret studie af forskere inden for gynækologi fra Karolinska Universitetshospital, Uppsala Universitetshospital og Norrlands Hospital oplevede 79% af patienterne en klar forbedring i deres mest generende symptomer.